Home Lezingen Excursies Discussiegroepen Genootschap Historie Lidmaatschap Bestuur Statuten Contact Downloads
kop-afbeelding
Koninklijk Genootschap Physica
Natuur- en Letterkundig genootschap

"Nemo Solus Satis Sapit"
opgericht te Alkmaar in 1782

Genootschap

Jaarverslagen van 1974 tot 2012

Ieder jaar schrijft de secretaris een jaarverslag dat in de algemene ledenvergadering in het jaar erna wordt vastgesteld. Het huidige fysieke archief van het genootschap dat bij de secretaris rust, bevat de verslagen vanaf 1974. Vanaf dit jaar werden de verslagen nog jaren op een schrijfmachine gemaakt. De computer komt pas veel later in beeld. De verslagen zijn gescand en hier te bekijken.

De verslagen vanaf 2013 zijn consequent op de computer gemaakt en daarom digitaal beschikbaar. U vindt ze onder 'Genootschap'.

Klik in onderstaande lijst op het jaartal waarvan u het jaarverslag wilt zien.
Wanneer u een jaarverslag hebt geopend, kunt met de pijltjes rechts en links door de pagina's van dat jaarverslag bladeren als het uit meerdere pagina's bestaat. Bent u op de laatste pagina en klikt u naar rechts, dan gaat u naar de eerste pagina van het jaarverslag van het jaar erna. Bent u op de eerste pagina van een jaarverslag en klikt u op de pijl naar links dan gaat u naar de eerste pagina van het jaarverslag van het jaar ervoor. In de linker bovenhoek wordt bijgehouden waar u bent. Met het kruisje rechts sluit u de weergave af.
met het +/- symbool links boven, kunt u binnen zekere grenzen de tekst vergroten en verkleinen.

+ /   ×